Adatvédelmi irányelvek

Ez az Adatvédelmi szabályzat ismerteti az Ön adatainak a Szolgáltatás használata során történő gyűjtésére, felhasználására és közzétételére vonatkozó irányelveinket és eljárásainkat, valamint tájékoztatja Önt az Ön adatvédelmi jogairól és arról, hogy a törvény hogyan védi Önt.Az Ön személyes adatait a Szolgáltatás nyújtására és fejlesztésére használjuk.A Szolgáltatás használatával Ön beleegyezik, hogy az adatokat a jelen Adatvédelmi irányelveknek megfelelően gyűjtsük és használjuk fel.

Értelmezés és fogalommeghatározások

Tolmácsolás

Azoknak a szavaknak, amelyek kezdőbetűje nagybetűvel van írva, a következő feltételek szerint meghatározott jelentése van.Az alábbi fogalommeghatározások jelentése azonos, függetlenül attól, hogy egyes vagy többes számban szerepelnek.

Fogalommeghatározások

A jelen adatvédelmi irányelv alkalmazásában:Fiók: az Ön számára létrehozott egyedi fiók, amellyel hozzáférhet a Szolgáltatásunkhoz vagy annak egyes részeihez.A Vállalat (a jelen Megállapodásban a “Vállalat”, “Mi”, “Mi” vagy “Mi”) a sportfogadasoldalak. com-ra utal.A sütik olyan kis fájlok, amelyeket egy weboldal helyez el az Ön számítógépén, mobileszközén vagy bármely más eszközön, és amelyek az Ön böngészési előzményeinek részleteit tartalmazzák az adott weboldalon.Az ország megnevezése: Magyarország.Eszköznek minősül minden olyan eszköz, amely képes a Szolgáltatáshoz hozzáférni, például számítógép, mobiltelefon vagy digitális táblagép.Személyes adatnak minősül minden olyan információ, amely egy azonosított vagy azonosítható személyre vonatkozik.A szolgáltatás a Weboldalra vonatkozik.

Szolgáltató: minden olyan természetes vagy jogi személy, aki vagy amely a Társaság nevében adatokat kezel. A Társaság által a Szolgáltatás megkönnyítése, a Szolgáltatásnak a Társaság nevében történő nyújtása, a Szolgáltatással kapcsolatos szolgáltatások elvégzése vagy a Társaságnak a Szolgáltatás használatának elemzésében való segítése céljából alkalmazott harmadik fél vállalatokra vagy személyekre vonatkozik.A Használati adatok a Szolgáltatás használata során automatikusan gyűjtött adatokat jelentik, amelyek a Szolgáltatás használata során keletkeznek, vagy magából a Szolgáltatás infrastruktúrájából származnak (például az oldallátogatás időtartama).A weboldal a sportfogadasoldalak. com-ra utal, amely a http://sportfogadasoldalak. com/ oldalról érhető el.

Gyermekek adatvédelme

Szolgáltatásunk nem szól 13 év alattiakhoz. Tudatosan nem gyűjtünk személyazonosításra alkalmas adatokat 13 év alattiaktól.Ha Ön szülő vagy gondviselő, és tudomása van arról, hogy gyermeke személyes adatokat adott meg nekünk, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.Ha tudomást szerzünk arról, hogy 13 év alatti személyektől gyűjtöttünk Személyes adatokat a szülői beleegyezés igazolása nélkül, lépéseket teszünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az adott információt a szervereinkről.Ha az Ön adatainak feldolgozásához jogi alapként a hozzájárulásra kell támaszkodnunk, és az Ön országa megköveteli a szülő hozzájárulását, akkor az adatok gyűjtése és felhasználása előtt kérhetjük a szülő hozzájárulását.

Linkek más weboldalakra

Szolgáltatásunk tartalmazhat olyan más weboldalakra mutató linkeket, amelyeket nem mi üzemeltetünk. Ha Ön egy harmadik fél linkjére kattint, akkor az adott harmadik fél oldalára kerül átirányításra.Nyomatékosan javasoljuk, hogy minden egyes meglátogatott webhely Adatvédelmi szabályzatát tekintse át.Nem rendelkezünk ellenőrzéssel, és nem vállalunk felelősséget a harmadik fél webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmáért, adatvédelmi politikájáért vagy gyakorlatáért.

Az Adatvédelmi szabályzat módosításai

Időről időre frissíthetjük Adatvédelmi szabályzatunkat. A változásokról az új Adatvédelmi szabályzat ezen az oldalon történő közzétételével értesítjük Önt.A változás hatályba lépése előtt e-mailben és/vagy a Szolgáltatásunkban jól láthatóan megjelenő értesítésben értesítjük Önt, és frissítjük az “Utolsó frissítés” dátumát a jelen Adatvédelmi szabályzat tetején.Javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az Adatvédelmi szabályzatot az esetleges változások miatt. A jelen Adatvédelmi szabályzat módosításai akkor lépnek hatályba, amikor azokat ezen az oldalon közzétesszük.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van ezzel az Adatvédelmi Szabályzattal kapcsolatban, forduljon hozzánk: Látogasson el weboldalunkon erre az oldalra: sportfogadasoldalak.com