Unibet Magyarország – Minden, amit tudnod kell

Az Unibet szakértőink 5 legjobb sportfogadás oldalak közé tartozik. Megdöbbentően nagylelkű feliratkozási ajánlatukból az ingyenes Unibet TV élő sportközvetítő szolgáltatására máris képet kaphatunk arról, hogyan váltak közismert névvé.

Unibet regisztrációs ajánlat – 40 GBP pénz-visszatérítési akció

Könnyű megérteni, hogy miért özönlenek olyan sokan az Unibethez egy fogadásért, mivel ők rendelkeznek az iparág legjobb üdvözlő bónuszaival; egyet a sportfogadóknak, kettőt pedig a kaszinójuknak. Látogasson el a speciális ajánlatok lapra a webhelyükön, hogy többet megtudjon a kaszinó ajánlatairól.

Az Unibet új vásárlói ajánlata a Sportfogadáshoz 40 GBP pénz-visszatérítési akció, ha az első sportfogadásod veszít, valamint 10 GBP kaszinóbónuszt kapsz. Bár erre a bónuszra nincs túl sok korlátozás, van néhány kulcsfontosságú kifejezés, amelyeket tisztában kell lennie. Ne feledje, hogy ez nem befizetési bónusz, hanem a számlájára való pénz hozzáadását követő legelső téten alapul.

Unibet bónusz Bónusz
Unibet üdvözlő bónusz sor Regisztrációs ajánlat Magyarország
Akár 25 € kockázatmentes Pénzvisszafizetés bónuszként akár 40 GBP-ig, ha az első Racing fogadása veszít + 10 GBP kaszinó bónusz
18+ begambleaware. org. Csak új ügyfelek. Minimális befizetés 10 GBP. Pénzvisszafizetés bónuszként, ha az első fogadás veszít. Fogadási feltételek: sportfogadás 3x min. odds 1,40 (2/5), kaszinó 35x. Hacsak nem veszítik el, a sportfogadó bónuszt a kaszinó bónusz felhasználása előtt meg kell tenni. A bónusz a feliratkozás után 7 nappal lejár. Az NI ügyfeleinek nem kell letétet fizetnie. Igényeléshez hívja a 08081699314 telefonszámot. A teljes ÁSZF érvényes.
élő fogadási szolgáltatás

Ahhoz, hogy valóban részesüljön az Unibet üdvözlőajánlatából, és visszavonja a visszatérített tétjét, miután az első fogadás veszített, háromszor kell megtennie. Például, ha 10 GBP-t fogad, 10 GBP-t kap vissza, amelyet háromszor kell elköltenie, tehát összesen 30 GBP. Csak a 2/5 (1,40) vagy magasabb szorzójú egyszeri fogadások számítanak bele az Unibet üdvözlőajánlatába, és Önnek 30 napja van a feltételek teljesítésére, ami azt jelenti, hogy a többszörös fogadások nem megengedettek. Ha nem hajtja végre időben a tétet, a bónuszpénz és a visszatérített téttel szerzett nyeremények elvesznek, ezért ügyeljen arra, hogy a bónuszt az időkereten belül lekösse.

Az Unibet üdvözlő bónusz pénzvisszafizetési ajánlat használata

A Magyarország pénzvisszafizetési ajánlat a következő módon kerül felhasználásra:
  • Tegyen meg egy legalább 1 GBP értékű sportfogadást 2/5 (1,40) vagy nagyobb szorzóval
  • Az első fogadás nem minősül minősítő fogadásnak, ha lóversenyre, agárversenyre, ügetőre és/vagy virtuális sportra fogad
  • Ha az első tét egy többszörös fogadás, minden egyes szakasz szorzója 2/5 (1,40) vagy nagyobb
  • Ha a fogadás veszít, tétjét 40 GBP erejéig visszatérítjük
  • Ha tétje nyer, megkapja nyereményét és tétjét, és teljesítette a bónuszt
A kockázatmentes fogadás üdvözlő ajánlata a világ többi részére a következő módon kerül felhasználásra:
  • Tegyen sportfogadást 2/5 (1,40) vagy nagyobb, de legalább 1 eurós szorzóval
  • Ha a kockázatmentes fogadás többszörös fogadás, akkor a fogadás minden szakaszának szorzója 2/5 (1,40) vagy nagyobb
  • Ha a fogadás veszít, visszakapja a tétjét legfeljebb 25 € erejéig
  • Ha a Kockázatmentes fogadásod nyer, akkor a bónuszod teljesült

Bónuszpénzed megjátszása

Magyarország üdvözlő bónuszának visszavonási feltételei:

  • Tegye fel bónuszalapjának értékét 3x
  • Pl. ha 40 GBP bónuszalapot kapott, fogadjon 120 GBP-t (azaz 40 GBP x 3)
  • Csak a 2/5 (1,40) vagy nagyobb szorzójú fogadások számítanak bele
  • A kiváltott fogadások nem számítanak bele a fogadási kötelezettségbe
  • Csak az elszámolt fogadások számítanak bele a fogadási követelménybe
  • A RoW kockázatmentes fogadás fogadási követelményei:
  • A bónusz alapértékének tét x5-nek kell lennie
  • Például, ha 10 eurót kapott bónuszalapot, fogadjon 50 eurót (azaz 10 x 5 eurót)
  • Csak az 1,40 vagy annál nagyobb szorzójú fogadások számítanak bele a fogadási követelményekbe
  • Csak a bónusz érvényességi idején belül elszámolt fogadások számítanak bele a bónuszalap beváltásába

Rengeteg promóció és ajánlat!

Rengeteg jutalom jár Unibet-ügyfélként az Unibet TV-hez való hozzáféréstől és a 40 000 élő streaming eseménytől az iparágvezető játékon belüli piacokig, de a Sportfogadójuk rengeteg promóciót is kínál a meglévő ügyfelek számára bármikor. Az Unibet új vásárlói ajánlata nem az egyetlen módja annak, hogy tisztességes pénzt kapjon ezen az online fogadási oldalon. Az Unibet ajánlatai és promóciói folyamatosan változnak, ezért mindenképp nézze meg az Unibet weboldalán, hogy mi az aktuális kínálat. A cikk írásakor promóciók futnak a tenisz, a lóverseny és a futball területén.

Nézzük meg, mit várhat el:
  • Az esélyek nőnek
  • Pénzdíjak
  • Ingyenes fogadások
  • Fogadás biztosítás
  • A legjobb esélyek garanciái stb.

Unibet promóciók – Van ingyenes fogadási klub?

Igen van!

Ellentétben a szokásos ingyenes fogadási klubokkal néhány más online sportfogadás oldalak, ez egy játékon belüli ingyenes fogadási klub. A részvételhez ismét Unibet bejelentkezési adatait kell használnia, de a futball, krikett, tenisz, darts és NBA kosárlabda játék közbeni fogadásainál is élvezheti.

Az Unibet ingyenes fogadási feltételei

Mindössze annyit kell tennie, hogy öt vagy több játék közbeni fogadást kell tennie, legalább 10 GBP értékben, az Evens minimális szorzójával (2,00) hétfő és vasárnap között. Az Unibet ezután minden hétfőn 16:00-ig jóváírja Önnek a játék közbeni ingyenes fogadását. A jóváírt ingyenes fogadások a kibocsátásuk után hét nappal lejárnak, ezért ügyeljen arra, hogy ne fogyjanak el. És ennyi az Unibet ingyenes fogadási feltételei, amelyeket érdemes átgondolni a fogadás előtt.

Az Unibet nagy hírneve

A bizalom nagyon fontos, különösen a szabályozás, a megfelelés és a GDPR világában. Az Unibet olyan társaság, amely olyan mértékben betartja a szabályokat, hogy engedélyt kapott a legigényesebb szabályozó hatóságoktól, köztük az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságától (Licenc: 45322).

Valamint a gibraltári kormány és a gibraltári szerencsejáték-biztos. Franciaországban, Belgiumban, Dániában és Olaszországban is rendelkeznek engedéllyel. Igazságos kijelenteni, hogy nem tartoznak a piac legnagyobb szereplői közé, ha összehasonlítjuk őket olyanokkal, mint a Paddy Power, a Sky Bet és a bet365, de a fogadási iparágban folyamatosan számolni kell velük.

Az Unibetet 1997-ben alapította a svéd Anders Strom, első online weboldalukat 1999-ben indították el, majd 2003-ban egy élő fogadási szolgáltatást, egy évvel később pedig egy mobiloldalt vezettek be. Az Unibetnek több mint 650 alkalmazottja van, akik mintegy 11 millió (többnyire) elégedett ügyfelet szolgálnak ki több mint 100 országban. Csak ha látja ezeket a számokat feketén-fehéren, akkor kezdi felismerni, hogy mekkora az Unibet; ők egy köztiszteletben álló márka.

A legtöbb Unibet-értékelés ugyanúgy hangzik, különösen, ha a biztonsági szempontokról beszélünk. Jó hírnévre támaszkodnak, amelyet az évek során ápoltak. ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan piacokra lépjenek be, amelyekre jogi szempontból nehéz behatolni, mint például Svédországban és az Egyesült Államokban. Magyarországon meglehetősen erős a hírnevük, és minden bizonnyal népszerűek az Aston Villa rajongói körében; jelenleg ők a klub legfőbb szülője és hivatalos meztársuk. További jó hírű szponzorok és partnerségek közé tartozik a Warwickshire CCC, az Investec Derby lóversenyfesztivál hivatalos fogadási partnerének szponzorálása, valamint a Darts PDC-vel való együttműködés számos esemény szponzorálásával.

Milyen felelősségteljes szerencsejátékra vonatkozó intézkedései vannak az Unibetnek?

Terhelések. Az Unibet teljes mértékben megérti a potenciális kockázatokat, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a fogadók tisztában legyenek a kockázatokkal, miközben segítséget is kínálnak nekik az út során. Büszke tagjai a European Gaming & Betting Association (EGBA) és a The Betting and Gaming Council-nak. Emellett számos jótékonysági szervezet és egyesület mellett dolgoznak, amelyek segítséget és támogatást nyújtanak, köztük a BeGambleAware, a GamCare, a Gambling Therapy, a Gordon House Association, a Gamblers Anonymous, a CNWL National Problem Gambling és a Cygnet Health Care.

Pénz befizetése gyorsan és biztonságosan

Rengeteg befizetési és kifizetési mód áll rendelkezésre; a szokásos Visa és Mastercard opciókat, valamint Paysafecard, PayPal, Skrill, Neteller és banki átutalást kínálnak.

Nincsenek díjakezek bármelyikére az Unibet oldalán, de vannak minimális és maximális korlátok:

Unibet befizetési limitek
  • Hitelkártyák-Min. 5 GBP – max. 10 000 GBP
  • Paysafecard– Min. 5 GBP – max. 800 GBP
  • PayPal-Min. 10 GBP – max. 10 000 GBP
  • Skrill– Min. 10 GBP – max. 10 000 GBP
  • Neteller– Min. 10 GBP – max. 10 000 GBP
  • Banki átutalás– Nincs minimum vagy maximum
Unibet visszavonási idők és limitek
Fizetési mód Visszavonási idők Kivételi limit (€/£)
Hitelkártyák 3-5 nap €/£15 – €/£50. 000
PayPal 12 óra €/£15 – €/£13. 000
Skrill 12 óra €/£15 – €/£13. 000
Neteller 12 óra €/£15 – €/£13. 000
Banki átutalás 3-7 nap €/£15
Megbízhatóan 3-5 nap €/£10 – €/£100. 000

Az Unibet csodálatos Android- és iOS-alkalmazásai

Nem csinálja jól, ha nem kínál gyors, biztonságos és felhasználóbarát mobilalkalmazást. Az Unibet azon online sportfogadás oldalak közé tartozik, amelyek éppen ezt kínálják, hogy ügyfeleiknek a lehető legjobb élményt nyújtsák az Unibet mobilon keresztül. Az Unibet alkalmazás kissé eltér a mobiloldaltól, de ez személyes preferenciákon múlik. Akár az Unibet Mobile-ot, akár egy Unibet alkalmazást használod, továbbra is hozzáférhetsz a funkciók teljes skálájához.

Érdekes módon van egy külön Unibet alkalmazás a sportoláshoz, a kaszinóhoz és a pókerhez. Az összes Unibet alkalmazás elérhető az Apple és a Google Play Áruházakban iOS és Android eszközökön. Mint minden más okostelefon-alkalmazás esetében, az Unibet letöltése is gyors és egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi az App Store-t vagy a Google Play Store-t, rákeres az „Unibet” kifejezésre, és kiválasztja az Unibet letöltését. Perceken belül bejelentkezik és fogad.

Csatlakozzon az Unibethez, és élvezze a legmagasabb szintű fogadási élményt!

Ez az Unibet áttekintés a termékjellemzők, a promóciók és az ügyfélszolgálat tekintetében mérlegelte a jót, a rosszat és a csúnyát, és valljuk be, őszintén nem találunk semmilyen problémát az Unibettel kapcsolatban. Az Unibet regisztráció olyasvalami, amit senkinek sem láthatunk megbánni. Nem számít, hogy szeretsz online vagy a mobilalkalmazáson keresztül fogadni, továbbra is hozzáférhetsz bőkezű üdvözlőbónuszukhoz, és hihetetlen mennyiségű fogadási piac közül választhatsz 34 különböző sportág közül. Biztosak vagyunk benne, hogy ha egyszer kipróbálja az Unibetet, ugyanolyan lenyűgözött lesz, mint mi.